Primarul Comunei Boişoara

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA BOIŞOARA
Evenimente locale: Târg de Sfântul Dumitru - 26 octombrie Nedeea de Sfântul Ilie - 20 iulie Târg de Sfântul Ilie - 20 iulie Zilele comunei în prima saptamâna a lunii octombrie  

Informaţii Primăria Comunei Boişoara

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           
User On-Line:       Accesari: 75175      Dupa ip: 14584      Ultima acesare : 2021-10-19 02:42:22  

12 Decembrie
Postat de: boisoara
Hits: 420

Bibliografia

Specifică funcției publice de execuție – Referent clasa III gradul profesional debutant în cadrul Compartimentului Registru Agricol din aparatul de specialitate al primarului Comunei Boișoara, județul Vâlcea:

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 7din 7--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2019 Primăria Comunei Boişoara